GAZDASÁGFEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS PROJEKTEKÉRT FELELŐS CSOPORT

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs projektekért felelős csoport a fejlesztési ötletektől a megvalósításon keresztül egészen a sikeres projektek fenntartási időszakot követő lezárásáig támogatja az Ügyfeleket. Ennek megfelelően jelenleg is számos előző időszakban támogatott és megvalósított projekt fenntartási időszakában felmerült feladatot menedzselnek Ügyfeleink részére.

A csoport tagjai főként gazdasági, mérnöki területről érkeztek, a kollégák többsége minimum 5-10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a tanácsadás és projektmenedzsment területén.

A csoport tevékenysége során kiemelt figyelmet fordít a kutatás-fejlesztési célú projektekre, többek között vállalkozások és egyetemi együttműködések keretében is, ugyanakkor a gazdaságfejlesztés, kapacitásbővítés és infokommunikációs fejlesztések kapcsán felmerülő projektekkel is nagy számban foglalkozik az ország teljes területén.

A csoport egyedi kormánydöntésen alapuló beruházási támogatások, hazai, társfinanszírozású és közvetlen európai uniós finanszírozású projektek kidolgozása és menedzselése mellett az egyre hangsúlyosabban megjelenő visszatérítendő támogatással kombinált és önálló visszatérítendő támogatások segítségével megvalósuló projektekben is közreműködik.
CSOPORTVEZETŐ: NYUL ANDREA
ELÉRHETŐSÉG: nyul.andrea@eubility.eu